Король рок'н'ролу живий

Рок портал #0 16 серпня 1977 було виявлено бездиханне тіло Елвіса Преслі - Короля рок'н'ролу. Його виявили ванній кімнаті, навколо музиканта були розкидані ампули та використані шприци, які стали невід'ємною частиною повсякденного життя легендарного Елвіса ...

Життя Елвіса Преслі повне нерозгаданих таємниць і загадок, але саме незрозуміле - це смерть короля рок-н-ролу. Почнемо своє невелике розслідування з апартаментів Елвіса Преслі.

У той нещасливий день музикант проводив час з Джинджер Альдо. Вона була коханкою «короля» і давньої приятелькою.

За словами охоронця Ріка, Елвіс Преслі послав його в аптеку за пігулками діалудіфа, які володіють сильнодіючим наркотичним ефектом і в кілька разів перевищують ефективність героїну.

Коли охоронець Елвіса Преслі повернувся з аптеки, то побачив музиканта, який тримав якусь книгу. Це була рукопис колишніх працівників зірки.

У книзі описувалася вся правда про життя короля рок'н'роллом.

У найближчі дні вона повинна була вийти в продаж. Елвіс Преслі сильно переживав з цього приводу. Він хвилювався за свою репутацію, за честь своєї дружини і дочки. Елвіс не міг знайти собі місця.

За словами охоронця, музикант попросив його помолитися разом з ним. Через деякий час Елвіс Преслі зажадав ще дістати сильнодіючих таблеток та шприців. До 10:00 у музиканта було 23 пігулки і 9 шприців. У цей час прокинулась його коханка і побачила, що Елвіс направляється у ванну кімнату.

Приблизно о третій годині дня, Джинджер Альде зайшла у ванну кімнату, що переконатися, що з Елвісом все гаразд, але ж було пізно.

На сьогоднішній день таємниця смерті Елвіса Преслі не розкрита. Існуємо безліч версій. Перша версія - самогубство. За словами очевидців, Преслі в останні дні часто говорив про смерть і був пригнічений. Він часто переглядав свої виступи і говорив, що сильно погладшав і абсолютно не виглядає на сцені, в труні він виглядав би нормально. Можливо, він жартував, але хто знає. Він міг прийняти необхідну дозу наркотиків, а не вживати все, що було під рукою.

Адже він знав, що таке навантаження його організм не зможе витримати. Багато фактів говорить про самогубство, проте Елвісу Преслі після смерті було зроблено розтин місцевим потологонатомом. Висновок лікаря шокувало всіх - "серцева аритмія". Але на це загадки не закінчуються, і вже інший лікар заявив, що вміст шлунка Преслі було вилучено невідомим, яке швидше за все було знищено. Так що зробити точний висновок практично неможливо ...

Але існують і інші версії загибелі співака. Чутки про погане здоров'я давно стали предметом обговорення громадськості. Усім було відомо, що Елвіс Преслі був наркоманом, причому вживав заборонені речовини у величезних кількостях. Рано чи пізно це б вбило його.

Ще один цікавий факт полягає в тому, що музикант перервав свій концерт 21 березня 1977, щоб пройти обстеження в лікарні. Багато газет у той час писали про те, що у короля рок-н-ролу глаукома, яка поступово позбавляє його можливості бачити. Можливо, це пояснює його пристрасть до сонячних окулярів. Правда, невідома нікому.

Багато його фанати до цих пір вважають, що Елвіс Преслі живий. Деякі кажуть, що бачили його.

Читате також