Ailyn (SIRENIA): "Не хочу бути зразком для наслідування"

П'ятниця, 28 січня 2011, 21:00

Ailyn (SIRENIA) : "Не хочу быть образцом для подражания"

Ailyn (SIRENIA): "Не хочу бути зразком для наслідування"


Mick Stingley з rocksalt.mx нещодавно провів інтерв'ю з вокалісткою SIRENIA Ailyn. Витяги їх інтерв'ю можна прочитати нижче.

Rocksalt.mx: Ви четверта вокалістка в SIRENIA, але ви перша, хто співає вже на другому альбомі. Чи відчували ви яке-небудь тиск, замінивши попередніх вокалістів, коли записувався перший альбом ("The 13th Floor
"), і якщо так, то що ви відчували під час запису" The Enigma Of Life "?

Ailyn: Ні, я не відчувала ніякого тиску. Коли я приходила на прослуховування, вони сказали мені, що шукають серйозного вокаліста, який хотів би бути насправді пов'язаних із групою і залишитися в групі після запису одного альбому. Тому, коли ми почали запис "The Enigma Of Life", я відчувала себе дуже комфортно.

Rocksalt.mx: Ви починали як поп-співачка; зміна музичного стилю задовольняє вас чи все-таки напружує? Або ви розцінюєте спів як мистецтво поза жанрів?

Ailyn: Я почала співати в 12, коли почула "Hero" Мераї Кері. Я закохалася в цю пісню, і почала співати, намагаючись співати, як вона співає, - насправді тоді я просто хотіла бути схожою на неї. Але через кілька років мій музичний смак змінився. Мої батьки люблять дуже люблять музику, і я росла, слухаючи багато різних стилів. Також мої батьки обожнюють важку музику. Я просто люблю співати, і я відкрита для будь-якої музики. Тому, коли я стала співати в SIRENIA, мені не довелося міняти свій музичний смак, тому що слухала цей стиль в 16 років. Загалом, я співаю в цьому стилі, і хочеться залишатися в ньому ще довгий час.

Rocksalt.mx: Останнім часом стало дуже популярним змішувати чоловічий і жіночий вокал у металі. Як ви вважаєте, чому це стало так популярно? Виключаючи SIRENIA які групи в цьому жанрі тобі ще подобаються і чому?

Ailyn: Нуу, я не знаю, чому це стало популярним. Врешті-решт, здається, що людям подобається слухати хорошу музику. Перша група, про яку можу сказати - це NIGHTWISH. Я закохалася в цю музику з першого разу, коли почула одну з їхніх пісень. Я почала слухати цей жанр тільки завдяки їм. Ще WITHIN TEMPTATION. У мене просто немає слів, я просто люблю їх і все: їх музика чудова і голос Шарон дуже хороший і красивий. Я можу назвати багато хороших груп, але мені здається, у мого списку не буде кінця.

Rocksalt.mx: Чим популярнішим стає SIRENIA? тим популярнішим стаєте ви як співачка. Чи відчуваєте ви відповідальність, будучи зразком для наслідування, особливо для іспанських дівчаток, які дивляться на тебе?

Ailyn: О, ні, будь ласка, я не хочу бути зразком для наслідування, я просто звичайна дівчина, яка любить співати, і я просто намагаюся зробити все можливе для моєї групи, для слухачів і для себе самої.

Повністю інтерв'ю можна прочитати на rocksalt.mx

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.