CATHEDRAL оголосили про розпад групи

Неділя, 06 лютого 2011, 15:00

CATHEDRAL объявили о распаде группы

CATHEDRAL оголосили про розпад групи


Після двадцяти одного року творчої діяльності, англійські ветерани Стонер / дум-металу CATHEDRAL оголосили про відхід зі сцени. Команда планує припинити концертні виступи до кінця цього року, а так само записати ще один, останній студійний альбом, який буде випущений в 2012 році.

Згідно словами вокаліста команди Lee Dorrian'a, "Просто для нас настав час піти. Двадцять один рік - дуже довгий період часу, і справжнє диво, що нам вдалося протриматися так довго! Період існування CATHEDRAL був відмінним часом, і це буквально була наша власна життя. Прийшла пора рухатися далі і залишити записане нами спадщину позаду ".

З моменту утворення 1990-му, колектив випустив дев'ять студійних альбомів і кілька EP. Велика частина їх кар'єри пройшла під крилом Earache Records, розпочавшись у знаменній 1991-му році з дум-метал класики, "Forest of Equilibrium". Слідом за ним у 1993-му пішов "Ethereal Mirror", який в Америці був випущений на Columbia Records і отримав широке визнання серед критиків.

Надалі CATHEDRAL продовжили розробляти своє власне звучання, випустивши два альбоми для Nuclear Blast. "Наш останній альбом," The Guessing Game "- це те, до чого ми прагнули весь цей час. Стояти на одному місці, повторяться або бути передбачуваними - ось чого ми категорично хотіли уникнути", продовжує Lee Dorrian.

Завдяки безкомпромісному слідуванню своєму унікальному стилю, команда набула безліч шанувальників по всьому світу і культовий статус. Нещодавно CATHEDRAL возз'єдналися в первинному складі для участі у концерті на честь двадцятиріччя групи, на якому був повністю виконаний дебютний альбом команди. Група планує кілька останніх виступів в 2011 році, включаючи концерти в Японії і поява на Maryland Deathfest. Будуть анонсовані і інші концерти, включаючи більш детальну інформації про прощальний шоу в Лондоні в 2011-му.

"Ми хотіли б скористатися цією можливістю, щоб висловити нашу щиру подяку тим особливим людям, що підтримували CATHEDRAL всі ці роки. Це прозвучить як чергове кліше, але це дійсно правда - нас просто б не існувало без вас, дякую Вам!"

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.