ALICE COOPER про возз'єднання LED ZEPPELIN

П'ятниця, 28 січня 2011, 17:00

ALICE COOPER о воссоединении LED ZEPPELIN

ALICE COOPER про возз'єднання LED ZEPPELIN


У недавньому інтерв'ю виданню Palm Springs Boxing Examiner легендарний рокер Alice Cooper висловив подив з приводу того, що його приятель, вокаліст Robert Plant, заявив про те, що занадто старий для виконання пісень LED ZEPPELIN.

«Я виходжу на сцену й кажу:« Почнемо », - сказав Cooper. - Я ніколи не втомлююся від виконання своїх пісень.

Вони просто стоять там. Що в цьому такого складного? Jimmy Page хоче це зробити. John Paul Jones хоче це зробити. І у них є Jason (син покійного John'а Bonham'а), який просто вбивчий барабанщик. Все, що їм потрібно, це Robert Plant. Але чим займається Robert Plant? Виконує фолк-музику. Що він взагалі робить? ».

Plant нещодавно говорив про небажання брати участь у реюніон-турі LED ZEPPELIN і витрачати час на це разом зі своїми колишніми колегами, які надто покладаються на минулі заслуги. Він сказав в інтерв'ю Rolling Stone про те, що його серце більше не лежить до цієї музики:

«Приготування до реюніон-туру в 2007-му році були дуже насиченими та інтенсивними, але остання репетиція була дуже гарною у всіх сенсах, і ми змогли вловити те, що намагалися. Але я став далекий від усього цього і майже не маю відношення до цього ... Якщо чесно, це схоже на болі під час сечовипускання. Кому яке діло? Я знаю, що людям є до цього справа, але якщо думати під моїм кутом - скоро мені буде вимагатися допомогу, щоб перейти вулицю ».

Plant додав, що не відчуває ні найменшого інтересу до цього ностальгічному дійства, покликаному порадувати маси:

«Немає нічого гіршого, ніж натовп виснажених дідугани, і це факт. Люди, які вже написали свою історію, досягли того моменту, коли більше нічого робити не треба. Я не беру в цьому участі і не маю справ ні з ким, хто цим займається ».

Джерело: drugmetal.ru

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.