ALL SHALL PERISH: деталі нового альбому

Середа, 26 січня 2011, 23:00

ALL SHALL PERISH : детали нового альбома

ALL SHALL PERISH: деталі нового альбому


Екстремальні металісти з Окленда ALL SHALL PERISH накладають останні штрихи на свій новий, четвертий за рахунком повноформатний альбом, який, як очікується вийде, в кінці весни на Nuclear Blast Records.

Коментує гітарист Ben Orum:
"Гітари, бас і барабани вже готові. На цьому тижні ми закінчимо вокал, а потім Zach Ohren займеться зведенням альбому. Я ніколи ще не був настільки збуджений перед виходом альбому. Це буде зоряний час ALL SHALL PERISH!"

Більше того, зовсім недавно Orum казав: "З упевненістю можу сказати, що новий альбом буде однією з найагресивніших, епічних і відмінних записів, які ми коли-небудь робили".

Ну, що ж, хочеться в це вірити. А поки можна подивитися, як Ben Orum грає на своїй 8-струнній гітарі Ibanez деякі мелодії з нового альбому.



Нагадаємо, що попередній альбом ALL SHALL PERISH - "Awaken The Dreamers" вийшов на вінілі в березні 2010 року на Pure Noise.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.