ANNEKE VAN GIERSBERGEN записує новий альбом

Середа, 02 лютого 2011, 09:00

ANNEKE VAN GIERSBERGEN записывает новый альбом

ANNEKE VAN GIERSBERGEN записує новий альбом


Голландська вокалістка Anneke Van Giersbergen (AGUA DE ANNIQUE, ex-THE GATHERING) вирушила до Ultrasound Studios в Бразі (Португалія) з продюсером Daniel Cardoso для початку запису нового альбому, вихід якого попередньо призначено на кінець 2011 - початок 2012. Альбоми буде передувати вихід синглу, який вийде в кінці весни.

Коментує Anneke:

"У минулому жовтні Daniel був на концерті ANATHEMA
в Парижі. Він також друг групи. Я була гостем у тому турі, і ми зустрілися після шоу (як тісний світ: ми обидва працювали з Kristoffer ULVER Rygg, між іншим). Я говорила з ним про моєї ідеї для нового альбому, і виявилося, що наші погляди дуже схожі.

Коли я повернулася додому після туру, Daniel прислав мені демо без вокалу. Мені дуже сподобалося і, більш того, дуже схоже на матеріал, над яким я працювала: оптимістичний рок, в поєднанні з електронними звуками і дотиком темної меланхолією. У ту ж ніч я написала вокальну мелодію і лірику до пісні, після чого ми тиждень працювали разом.

Ми вже написали і завершили демо близько 5 пісень.

Я планую випустити сингл з додатковими матеріалами ближче до літа.

Я така схвильована через те, що ви зможете почути новий матеріал! Це буде більш багатошарова музика, ніж мої останні роботи. Так, я готова, почати нову главу! Слідкуйте за оновленнями! "

Відео повідомлення від Anneke можна побачити нижче.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.