Antimatter обіцяють випустити два альбоми

П'ятниця, 28 січня 2011, 15:00

Antimatter обещают выпустить два альбома

Antimatter обіцяють випустити два альбоми


Британські dark gothic acoustic electro-рокери з Ліверпуля Antimatter продовжують трудитися над 5-м концептуальним альбомом «Wide Awake In The Concrete Asylum».

«Це альбом про тих (часом садистських) ролях, які люди змушують себе грати, перебуваючи в урбаністичному середовищі», - повідомляється на офіційному сайті групи.

За словами музикантів, препродакшен треків «Firewalking», «Fools Gold» та «Here Come The Men» вже в процесі. Що стосується «Uniformed And Black», «Monochrome» і титульного треку, за них музиканти візьмуться в січні-лютому.

Також на даний момент підтвердив участь у записі диска барабанщик Колін Фромонт (Colin Fromont), який за планом повинен увійти в студію в серпні.

Альбом «Wide Awake In The Concrete Asylum» вийде на лейблі Music In Stone в листопаді.

Крім того, Мік Мосс (Mick Moss) позначив дату наступного релізу під назвою «The Judas Table» - 2012 рік. Але ця робота буде видано як сольний проект.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.