BRET MICHAELS відновлюється після операції на серці

Вівторок, 25 січня 2011, 21:00

BRET MICHAELS восстанавливается после операции на сердце

BRET MICHAELS відновлюється після операції на серці


Фронтмен POISON Bret Michaels 24-го січня успішно переніс операцію, в ході якої була вирішена проблема з отвором в серці - це захворювання було вродженим, але його виявили зовсім недавно.

Michaels, якому на даний момент виповнилося 47 років, проходить відновлення в Арізонській лікарні.

За повідомленням The Arizona Republic, доктора лікарні Barrow and St. Joseph та медичного центру направили Michaels'а на лікування, яке послідувало після крововиливу, що стався в квітні 2010-го року, перш ніж приступити до операції на серці.

«Я пройшов безліч неврологічних тестів, і вони показали, що я відновився приблизно на 95%, - сказав Michaels. - У мене все ще залишається невелика проблема з моєю лівою рукою, з якою я поки не розібрався, але я думаю, що за допомогою терапії протягом одного року (після крововиливу) мені стане краще.

Щоб виключити ускладнення, я буду змушений відпочити протягом трьох або чотирьох днів. Потім я буду відновлюватися протягом трьох тижнів. Я не знаю, чи зможу стільки сидіти без діла, але буду намагатися з усіх сил ».

Джерело: darkside.ru

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.