CANNIBAL CORPSE відправляться в студію

Субота, 29 січня 2011, 21:00

CANNIBAL CORPSE отправятся в студию

CANNIBAL CORPSE відправляться в студію


Портал Rocksins.com нещодавно провів інтерв'ю з Алексом Вебстером, басистом флоридських дет-металістів CANNIBAL CORPSE. Витяги з інтерв'ю можна почитати нижче:

Rocksins: CANNIBAL CORPSE разом вже 20 років, що тримає вас разом, хлопці?

Alex: Ми як і раніше любимо грати таку музику. Звичайно, ми повинні заробляти собі на життя, і ця група - це наша кар'єра, так що це мотиватор, але наша любов до дез-металу як і раніше головна рушійна сила. Ми дійсно вважаємо, що нам ще належить створити наш найкращий альбом, і ми не будемо задоволені, поки не зробимо щось, таке, що назвемо шедевром. Може у нас ніколи це не вийде, але ми будемо старатися.

Rocksins: В даний час у вас немає ніяких планів на турне в 2011 році; чи можна чогось очікувати найближчим часом?

Alex: Швидше за все немає. У нас немає планів на турне в 2011 році. Зараз ми вдома в Тампа-Бей пишемо матеріал для нового альбому, ми будемо записувати його у вересні, і будемо зайняті аж до його виходу на початку 2012 року. Так що з турами доведеться почекати до виходу альбому.

Rocksins: Ваш новий DVD, названий "Global Evisceration", вийде в лютому. Можете що-небудь розповісти про нього?

Alex: DVD був знято у декількох країнах, які ми відвідали під час світового туру "Evisceration Plague". На ньому предосить концертних кадрів, і є закулісні відео. Denise Korycki, режисер "Centuries Of Torment" DVD, працювала і над цим DVD, і ми вважаємо, що вона виконала відмінну роботу.

Rocksins: Останні два альбоми CANNIBAL CORPSE були слабкі з точки зору графічного оформлення обкладинок. Це було свідоме рішення або що-то насправді сталося?

Alex: Мені здається і те, й інше. Сьогодні ми віддаємо перевагу більш темні й зловісні обкладинки, на відміну від яскравих, що показують насильницькі бризки більш старих обкладинок. Здається, це відповідає нашій музиці, адже зараз ми граємо трохи краще. Також, маючи менше квітчасту обкладинку, це допомагає переконатися в тому, що диск буде доступний на прилавках магазинів. У ці дні багато магазинів відходять від справ, так що якщо б ми не змогли продаватися в небагатьох, що залишилися, який був би сенс випускати фізичний носій. Спосіб вирішення цієї проблеми, що працює для нас і наших фанатів, полягає в тому, щоб розбити графічне оформлення для альбому на дві частини. Темна, менш барвиста обкладинка зовні, і щось більш жорстке з яскравими сценами всередині. Цензори, схоже, ігнорують внутрішнє оздоблення диска, так що проблему із забороною продажу в магазинах можна уникнути. Крім того, нашим шанувальникам, схоже, подобається отримувати відразу два твори, а не одне.

Більш повне інтерв'ю на Rocksins

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.