CHICKENFOOT почнуть запис наприкінці місяця

Понеділок, 24 січня 2011, 16:24

CHICKENFOOT начнут запись в конце месяца

CHICKENFOOT почнуть запис наприкінці місяця


The Pulse Of Radio повідомляє, що CHICKENFOOT планують почати запис нового альбому 29 січня, згідно басиста Michael Anthony. Anthony сказав Rich's Music Exchange, що група має намір відправиться в турне в кінці року: "Нслі люди хочуть нас чути, ми повинні грати." Anthony додав, що CHICKENFOOT все ще приносить йому задоволення: "У цій точці моєї кар'єри, я не буду займатися тим, що мені подобається і не приносить веселощів. Ще одна головна річ, я можу робити тільки те, що мені подобається робити. І інші хлопці в CHICKENFOOT відчувають те ж саме ".

Барабанщик Chad Smith сказав The Pulse Of Radio, що грав з Anthony, вокалістом Sammy Hagar, і гітаристом Joe Satriani, тільки для задоволення. "Я маю на увазі, що це весело, потмоу що це все почалося, як ніби ми Семом були в Мексиці, і я щодня бачив його .. і це завжди було весело, а потім це все обертається: 'Чорт, та ми щас як група '.

Smith зараз записується зі своєю основною групою RED HOT CHILI PEPPERS, і в інтерв'ю він також сказав, що знайде час для роботи над новим аьбомом CHICKENFOOT.

В інтерв'ю Music Exchange Anthony, чи буде Smith записувати альбом разом з групою і чи поїде в тур. Останнє ще менш імовірно, тому що після запису нового альбому CHILI PEPPERS мають намір відправиться у власне турне.

І Smith, і Hagar в інтерв'ю визнали, що, швидше за все, CHICKENFOOT доведеться знайти іншого барабанщика для будь-якого майбутнього туру.

Нагадаємо, що перший альбом CHICKENFOOT вийшов у 2009 і розійшовся півмільйонним накладом.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.