Dangerous New Machine розлучилися з ударником

Субота, 29 січня 2011, 11:00

Dangerous New Machine расстались с ударником

Dangerous New Machine розлучилися з ударником


DANGEROUS NEW MACHINE, молода група з колишніми і діючими учасниками груп STEREOMUD і FOZZY, розлучилися з барабанщиком Rodney Beaubouef (ex-STUCK MOJO) і в даний час шукають заміну.

Коментує Erik Rogers (вокаліст групи):

"Я хочу привітати Rodney і його дружину з поповненням у родині. Тому, Rodney вирішив залишити DANGEROUS NEW MACHINE. Ми засмучені, що він прийняв це рішення, але ми розуміємо він має піклуватися про сім'ю в першу чергу. Ми бажаємо Beaubouefs всього найкращого в майбутньому .

Ну, що ж, тепер ми шукаємо нового барабанщика. Ми шукаємо людину, у якого є досвід у написанні, записи пісень і гастролірованіі. Всі зацікавлені сторони повинні зв'язатися rob@dvsartistmanagement.com ".

Нагадаємо також, що в травні минулого (2010) року група випустила свій дебютник "Set The World On Fire
". Альбом вийшов на Four Records, LLC. під патронажем Rusty T. Cobb (AVRIL LAVIGNE, BOWLING FOR SOUP, SEVENDUST).

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.