Деталі нового альбому AMORPHIS

Вівторок, 25 січня 2011, 11:00

Детали нового альбома AMORPHIS

Деталі нового альбому AMORPHIS


Фінські металісти AMORPHIS опублікували наступне повідомлення:

"Запис нового альбому просувається впевнено і гладко. Тепер ми рабатаем над вокалом і знову з нами Marco Hietala, що працює над вокалом Tomi [Joutsen, вокал]. Цього разу все було зроблено на студії Sonic Pump Studios, окрім вокалу, запис якого ведеться в домашній студії Марко в Куопіо.

У нас є приблизно 15 треків, на альбмое швидше за все буде 10-11.

Нами знову опановує то велике почуття, коли приходить розуміння того, що пісні та ідеї, що знаходилися в наших головах скоро, побачать світ.

Pekka Kainulainen дуже добре попрацював над текстами пісень.

Альбом розповість про саму важливості особистості у фінській міфології та фольклорі. Це фінський бог Väinämöinen, який був описаний надзвичайно потужним і мудрим старим, що володів чарівним голосом. Деякі вважають його творцем світу, античним героєм і дуже сильним шаманом.

Очевидною проблемою повинно було стати написання музики для такої теми. На альбомі присутні музичні елементи, які ви могли чути на попередніх альбомах, але є і багато іншого.

Само собою зрозуміло, ми віддамо весь записаний матеріал Mikko Karmila, який займеться зведенням альбому вже в кінці цього місяця.

Travis Smith в даний момент працює над обкладинкою альбому, і вона вже виглядає вражаюче. "

Нагадаємо, що останній повноформатний альбом фінів 'Skyforger
'вийшов в 2009 році і став золотим у Фінляндії (більше 15000 продажів). Більш того, 'Skyforger' був удостоєний нагороди 'кращий метал-альбом року "на щорічній Emma Gaala (фінський аналог Grammy).

Так що чекаємо і віримо, що фіни зможуть знову нас здивувати.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.