Деталі нового альбому KAMPFAR

Вівторок, 25 січня 2011, 21:00

Детали нового альбома KAMPFAR

Деталі нового альбому KAMPFAR


Норвезькі блек металісти KAMPFAR випустять свій новий альбом 25 квітня на Napalm Records. Альбом був записаний на студії ABYSS в Pärlby, Швеція, з продюсером Peter Tägtgren (HYPOCRISY , PAIN).

Відповідно до прес-релізу, "Mare", відкриває нову главу в історії норвезьких блекери, представляючи істинний монумент блек метала. Фронтмен Dolk і решта учасників групи впоралися з важким завданням, додавши звучанню нові імпульси і при цьому зберігши свій унікальний стиль. Крижані рифи, темні мелодії і гнітючі барабани. Сирий вокал Dolk `a продовжує задавати темп, насичуючи треки такою інтенсивністю, що ця музика зможе залізти під шкіру навіть самим вимогливим Black і Pagan металфанам. Продюсером альбому виступив не хто інший як Peter Tägtgren, який завжди преставляют пісні з пронизливим і потужним звуком. 'Mare' це краща на сьогоднішній день робота майстрів Pagan Black Metal і, безсумнівно, стане класикою жанру.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.