Деталі нового альбому VINTERSORG

Середа, 26 січня 2011, 10:00

Детали нового альбома VINTERSORG

Деталі нового альбому VINTERSORG


Шведська фолк-метал група VINTERSORG, ведена фронтменом BORKNAGAR Андреасом Хедлунд (aka Vintersorg) 25 березня випустить свій новий, вже восьмий за рахунком студйіний альбом під назвою "Jordpuls". Альбом вийде на Napalm Records.

Відповідно до прес-релізу, "Невблаганний провидець дозволяє цьому особливому альбому кинути погляд на минуле. Цей альбом результат значного симбіозу традиційних і сучасних елементів, взятих з характерною шведської музичної гармонії. Гімни фолк металу зустрічаються з крижаними блек металевими проходами і нордичними мелодіями. Цей сплав робить пісні багатогранними і запам'ятовуються, несучими оригінальний підпис майстрів.

Альбом повністю виконаний на шведському, а тексти запозичені з минулих творінь Vintersorg `a. Це теми людини і природи, унікальних явищ природи і філософських міркувань. Безпомилковий і потужний вокал Хедлунда, прохоящій від чистого до екстремального, царює над кожним треком, а його щирість додає пісням кристально чисте й потужне звучання. "Jordpuls" ідеально поєднує в собі традиції з модернізмом, демонструючи шведську мудрість
".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.