Деталі про спеціальні видання WHITESNAKE

Четвер, 27 січня 2011, 10:00

Детали специального издания WHITESNAKE

Деталі про спеціальні видання WHITESNAKE


Британське видання Classic Rock повідомило деталі свого спеціального видання, присвяченого виходу нового альбому WHITESNAKE - воно буде виконано також, як це було з альбомом SLASH'a і MOTÖRHEAD: новий альбом групи "Forevermore", спеціальний 132-сторінковий журнал, значок WHITESNAKE і величезний постер. Ті, хто куплять це видання, отримають унікальну можливість почути альбом на три тижні раніше офіційних продажів диска в звичайному вигляді, а також два ексклюзивних бонусу (тільки в цьому виданні) - концертні версії "Slide it In" і "Cheap An 'Nasty", записаних на хедлайн-виступі на фестивалі Castle Donington Monsters Of Rock 1990 року. Крім того, спеціально для цього видання буде створена ексклюзивна обкладинка.

У журнал буде включено абсолютно нове інтерв'ю з лідером колективу, David'ом Coverdale'ом, яке було взято в його будинку в Lake Tahoe, Nevada. У ньому він розповість про те, як створювався цей диск, пісня за піснею. Крім того, в журнал увійдуть інтерв'ю і з іншими учасниками групи: Doug'ом Aldrich'ом, Reb'ом Beach'ом, Michael'ом Devin'ом і Brian'ом Tichy, а також величезна добірка раніше неопублікованих фотографій Travis'a Shinn 'a, зроблених у процесі запису диска в Tahoe.

Журналісти видання також поговорили з тими, хто знав David'a ще як клубного співака Північної Англії; провели аналіз успіху знаменитого альбому "1987", опублікували докладні ревью всього бек-каталогу колективу, і опублікували Top 20 Friskiest Lyrics.

David Coverdale: "Після того роману, який у нас існує з Classic Rock і його читачами в останні роки, нам не висловити словами, яка це честь для нас представити вам спеціальне видання!

Ми сподіваємося, що ви всі будете задоволені їм, цим високооктановим глосарієм наших робіт і особливо нашим новим диском 'Forevermore', що надихне вас на відвідування нашого літнього турне по Британії.

Ми як і раніше ваші покірні змії ... "

Видання буде доступне з 25 березня. Перед-замовлення можна оформляти за адресою: www.myfavouritemagazines.co.uk.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.