Деякі деталі нового альбому SYMPHONY X

Неділя, 30 січня 2011, 11:00

Некоторые детали нового альбома SYMPHONY X

Деякі деталі нового альбому SYMPHONY X


Під час інтерв'ю з DJ JC Green з Metal Messiah Radio (передача "Heavy Metal Thunder") вокаліст амеріакнскіх прогресив металлеров SYMPHONY X Russell Allen оголосив назву нового альбому групи, "Iconoclast", який вийде протягом року на Nuclear Blast Records.

На питання, про те на якій стадії створення нового диску зараз перебуває група, Allen відповів: "Ми знаходимося на завершальній стадії, так що альбом практично готовий. На даний момент, закінчено майже все і скоро альбом відправиться на зведення і буде готовий протягом кількох місяців, орієнтовно в першому кварталі 2011. Оформлення диску вже готове, і наступного тижня ми його, нарешті, побачимо. Так що, все йде своєю чергою ".

Що стосується звучання "Iconoclast" і про його порівнянні з попереднім "Paradise Lost
"(2007), Russell сказав:" У цілому альбом дуже насичений - напевно, самий насичений, який ми коли-небудь записували. У ньому повним-повнісінько рифів - тонни відмінних рифів. Альбом важкий в плані музики, але вокал дуже мелодійний. приспіви і лірика дуже сильні, але я співаю агресивно, тому що тема альбому темна. Так що альбом дуже потужний. І, звичайно, у нас є одна пісня, схожа так би мовити , на міні-епос, і вона сама легка - легка, легка, легка пісня. Це балада, якщо хочете, і це єдина пісня схожа на 'Paradise Lost' ".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.