Гітарист SLIPKNOT про майбутнє групи

Понеділок, 24 січня 2011, 02:28

Гитарист SLIPKNOT о будущем группы

Гітарист SLIPKNOT про майбутнє групи


Full Metal Jackie з Revolver TV провів інтерв'ю з гітаристом SLIPKNOT Міком Томсоном під час NAMM (National Association Of Music Merchants). Розмову можна послухати нижче.

Про можливість концертів у США:

Mick: Нічого поки не відомо. Місяць ми будемо їздити по Європейським фестивалям. Некториє на чолі з нами, деякі з Metallica
, некотрое з Iron Maiden. Ось і всі наші плани.

Про процес написання пісень для нового альбому:

Mick: У нас є різні люди в різних місцях. Джо (Джордісон, ударні) робить свою справу, Корі (Тейлор, вокал) робить своє. Але всі ми так чи інакше працюємо. Я маю на увазі, що, якщо ми щось робимо, то робимо все. І я роблю певні речі. І залишається всього лише просте запитання зібратися, і почати працювати разом. Іноді сидиш граєш і раптом розумієш, ось так, ось це підходить для SLIPKNOT, і іноді це все що є. Так що, так, в кінці кінців, ми одного разу зберемося і почнемо працювати над новим матеріалом.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.