Інформація про новий альбом Sons Of Seasons

Понеділок, 24 січня 2011, 02:29

Информация о новом альбоме Sons Of Seasons

Інформація про новий альбом Sons Of Seasons


Sons of Seasons - це молодий німецький колектив, що класифікують свою музику як Dark Symphonic Metal. Ідея про створення проекту прийшла Оліверу Палотаї, клавішнику Kamelot .

"Magnisphyricon" - саме так група вирішила назвати свій новий альбом, який виходить 1 квітня на Napalm Records.

Відповідно до прес-релізу, "SONS OF SEASONS знову опиняться в центрі уваги, випустивши другий альбом, який буде ще більш вражаючим, ніж дебютник." Magnisphyricon "не просто продовження обраного шляху, це до того ж сміливий крок у незвідані музичні території. Ведена натхненником Олівером Палотаї група здійснила подвиг, збалансувавши технічна майстерність і запам'ятовуються мелодії ... Simone Simons (EPICA) знову заспіває на альбомі групи, зробивши пісню 'Sanctuary' блискучим шедевром. "

Нагадаємо, що дебютний альбом Sons Of Seasons - "Gods Of Vermin" вийшов у квітні 2009 на Napalm Records.

До групи входять:

Oliver Palotai (KAMELOT, DORO, BLAZE) - Keyboards, Guitar
Daniel Schild (BLAZE) - Drums
Jürgen Steinmetz - Bass
Henning Basse (METALIUM, FIREWIND) - Vocals
Pepe Pierez (ANCIENT CURSE) - Guitar

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.