Інтерв'ю з гітаристом BULLET FOR MY VALENTINE

Субота, 29 січня 2011, 01:00

Интервью с гитаристом BULLET FOR MY VALENTINE

Інтерв'ю з гітаристом BULLET FOR MY VALENTINE


Joe Matera з порталу Ultimate-Guitar.com нещодавно провів інтерв'ю з Майклом "Padge" Педжета, гітаристом Уельський металістів BULLET FOR MY VALENTINE. Витяг з цього інтерв'ю можна прочитати нижче.

Як справи з написанням нового матеріалу для наступного альбому?

На даний момент у нас немає нічого, є пара треків, що залишилися з запису попереднього альбому. Коли ми, нарешті, доберемося до нього, я можу сказати точно, він буде в тому ж стилі, що і "Fever
". Загалом, ми точно почнемо писати новий матеріал коли-небудь в цьому році, і, сподіваюся, почнемо запис наприкінці року.

Чи буде тяжіти над групою, то що доведеться спробувати перевершити успіх попереднього альбому?

Так, звичайно, я думаю тиск буде, але поки ми не чекаємо дуже багато чого. Ми просто хочемо працювати і робити краще, то що вміємо. Мені здається це, що ми можемо зробити.

Для останнього альбому, "Fever", ви вибрали інший процес написання і запису альбому, що відрізняється від усіх попередніх ваших робіт, запросивши нового продюсера. Схоже, це добре спрацювало, чи будете ви користуватися такою схемою знову?

Так, я дійсно думаю, що ми будемо робити все також, тому що Дон [Гілмор, продюсер] дійсно все змінив для нас. І ми зробили на нього вплив, як музиканти і як група, яка допомогла вдихнути в деякі речі нове життя, і в музичному плані, і в плані вокальних партій, де Метт [Tuck] і Дон дійсно сяяли.

Минулий рік був великим роком для гурту.

Так, це був великий і дійсно дивовижний рік. Чесно кажучи, я ніколи не думав, що зможемо коли-небудь зайти так далеко. Я пам'ятаю, ще багато років тому, перш ніж ми стали всерйоз грати, у нас було кілька друзів і ми мали звичку грати в барі. Якби Метт сказав мені тоді, що ми будемо грати на аренах через кілька років, я б відповів: "Так-так, звичайно, але я підтримаю вас в цьому". Як не дивно, все вийшло саме так насправді, і це чертовски здорово.

Як ви ставитеся до того, що деякі групи старої школи, такі як SCORPIONS і JUDAS PRIEST, йдуть на спокій, і який вплив вони справили на групи типу BULLET FOR MY VALENTINE? Що ви думаєте про це?

Звичайно, сумно чути, що йдуть легенди, але вони йдуть, залишаючи після себе даний спадщину. Але це не так вже й погано, як вам може здатися. Це добре для нових команд, які пройдуть той самий шлях, і теж залишать після себе істотне спадщину. Слідуючи цьому процесу, метал завжди буде стояти на тих, хто прийшов раніше.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.