JUDAS PRIEST пишуть новий альбом

Четвер, 27 січня 2011, 20:00

JUDAS PRIEST пишут новый альбом

JUDAS PRIEST пишуть новий альбом


Згідно з повідомленням, опублікованим на офіційному сайті групи JUDAS PRIEST, легенди британського хеві металу працюють матеріалом для нового альбому. У повідомленні сказано, що "все йде добре" і незабаром стануть відомі подробиці.

Також на сайті розміщено повідомлення від Глена Тіптон (гітариста групи): 'Вам можливо вже відомо, що PRIEST відправляться в прощальний тур цього літа.'

Ми всі дуже схвильовані перед нашим туром і в даний час зустрічаємося, обговорюємо як це все пройде, і перш за все сетліст. Ми хочемо включити класичні речі PRIEST, які не виконували раніше і, звичайно, старі хіти, які всі хочуть почути.

Щоб усіх заспокоїти, скажу, це ще далеко не кінець. Насправді ми зараз пишемо новий матеріал, але це турне буде насправді останнім
".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.