KISS випустять новий альбом у цьому році

Четвер, 27 січня 2011, 22:00

KISS выпустят новый альбом в этом году

KISS випустять новий альбом у цьому році


Легендарні американські рокери KISS планують відправитися в студію в березні для запису свого нового альбому, який повинен вийти в кінці року. В інтерв'ю, даному backstageaxxess.com , гітарист групи Томмі Тайер сказав: "Гарні новини в тому, що ми зберемося в студії в найближчі місяць-два. Ми починаємо роботу з написання нових пісень, і ми будемо працювати точно так само як на 'Sonic Boom ', зберегти ті ж умови твори матеріалу, без планування, просто пишучи відмінні рок-н-рольні пісні, які ми любимо, потім репетирувати їх, а після цього - записувати. Для нас це дійсно було здорово, тому на цей раз ми підемо тим самим шляхом.

Гітарист і вокаліст Paul Stanley знову займеться зведенням нової роботи, так як на "Sonic Boom" все пройшло гладко. "Пол краще за всіх знає, як повинен звучати альбом KISS, тому він збирається зайнятися цим знову, і ми цьому тільки раді", - сказав Тайер.

Він додав: "Я знаю, що ми збираємося почати працювати над цим дійсно скоро з точки зору листи і репетиції, і ми, ймовірно, опинимося в студії до березня, у результаті в кінці року, я впевнений, що ви побачите новий альбом KISS, який надере вам дупу! "

Нагадаємо, що попередній альбом KISS - "Sonic Boom", що вийшов в 2009 році, був розпроданий тиражем в 108,000 примірників тільки в перший тиждень в США. Реліз дебютував на 2 місці в чарті Billboard 200. Це найвища позиція, яку коли-або займали KISS.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.