KORN почнуть запис нового альбому в квітні

Понеділок, 24 січня 2011, 13:51

KORN начнут запись нового альбома в апреле

KORN почнуть запис нового альбому в квітні


Bob Zerull з Zoiks! Online провів інтерв'ю з гітаристом Korn Джеймсом "Munky" Шаффером. Витяги з розмови можна прочитати нижче.

Zoiks! Online: Що мені найбільше люблю у вашому останньому альбомі, так це повернення до свого коріння, але сот водночас він був новим і свіжим. Що ви для цього зробили?

Shaffer: Мені здається, ми намагалися відобразити елементи живого виступу, граючи, як ніби записувалися на аудіо-касету. Записуючи альбом, ми просто хотіли повернути цей вогонь і хвилювання, не знаючи що станеться.

Zoiks! Online: Що Рей (Лузье, барабанщик) привніс до альбому?

Shaffer: Рей привніс багато .. багато вбивчих ударів (сміється). Він просто дуже хороший барабанщик і в цій справі є дуже мало людей, які можуть грати як він. Це було непогано взяти когось нового, зі свіжою кров'ю, хто додасть свій талант до того, що у нас вже є. Це було освежюащім і по-справжньому захоплює. Він грав всі наші речі, в тому числі і старі, пісні які він не писав, і тому було подвійно приємно дивитися, як він писав свій власний матеріал і бачити, як почуття опановують його грою. Насправді, він дав більше, ніж хто б міг подумати.

Zoiks! Online: Готуючись до цього інтерв'ю, я натрапив на інтерв'ю c Філді (басист Korn), і він сказав, що ви вже приступили до запису демо для нового альбому. Як далеко зайшов процес?

Shaffer: У нас є три пісні, які ми записали пару мсяцев тому. Ми відправилися в студію, коли було написано кілька речей, зіграли їх наживо і трохи підправили, а потім записали. Вони кльові! Їх стиль трохи нагадує SOUNDGARDEN, щось типу сіетлської саунду ... але тільки одна з них. Інші пісні іншого типу, але вони поки в експериментальної стадії. Я не хочу давати дуже багато інформації. Ми безумовно рухаємося вперед, напевно в квітні відправимося в студію, щоб відточити те звучання, які зараз винаходимо.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.