Лідер NIGHTWISH про новий альбом

Середа, 02 лютого 2011, 09:00

Лидер NIGHTWISH о новом альбоме

Лідер NIGHTWISH про новий альбом


Клавішник і автор більшості пісень NIGHTWISH Tuomas Holopainen опублікував наступне повідомлення:

"Під дією різдвяного чарівництва, я пообіцяв, що відкрию деякі секрети в кінці січня.

Навколо NIGHTWISH і всередині NIGHTWISH відбувається безліч подій, але Важливі Шишки ультимативно заявили мені, щоб я тримав рот на замку ще пару місяців або в іншому випадку один раз я прокинуся і виявлю в своєму ліжку відрізану кінську голову.

Я дійсно дуже шкодую про те, що мені доводиться зберігати в секреті всі наші плани на майбутнє. Метою є не дратувати нікого або просто не порушити ретельного планування рекламної компанії. У зв'язку зі зміною в планах, дещо ми повідомимо пізніше, навесні.

Запис нового альбому триває.

Я поїду на наступних вихідних у студію E-Major, для того, щоб зібрати воєдино всі оркестровки та хорові партії. Я кожен день спілкуюся з Mr. Pip'ом Williams'ом щодо аранжувань і нових ідей для пісень. Те демо, що він мені прислав, звучить просто як не від світу цього! Прекрасний, зачаровує, первісно-дикий і кінематографічний матеріал. І з тим, що тематика альбому поступово прояснюється, настрій пісень стає більш явним.

Так, це все той-же парк розваг Бертона-Геймана-Далі, в який ми збираємося увійти.

Повідомлю більше, коли ці мафіозі дадуть свій дозвіл ".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.