Лідер SIX FEET UNDER про новий склад

Середа, 02 лютого 2011, 07:00

Лидер SIX FEET UNDER о новом составе

Лідер SIX FEET UNDER про новий склад


Вокаліст SIX FEET UNDER Chris Barnes опублікував наступне повідомлення:

"Для всіх наших шанувальників, я повідомляю, що наші старі друзі, Terry Butler (бас) і Greg Gall (ударні), прийняли рішення покинути SIX FEET UNDER. Steve і я дякуємо їм за весь той час, що вони провели з нами і бажаємо їм всього найкращого у їх майбутніх музичних звершеннях.

Щоб ще раз нагадати, Steve і я дуже хвилюємося про майбутнє групі, я напружено працюю над матеріалом для нового альбому вже протягом чотирьох місяців з моїм новим партнером.

Я можу гарантувати і обіцяю всім шанувальникам SIX FEET UNDER: новий склад буде справжньою дез-метал силою, з довгоочікуваним біса брутальним дез-метал ударником і гітаристом, чиї рифи будуть забійні і значні, і вокалом у дусі 1993-1995 роки ...

Спасибі за всю вашу підтримку і відданість, скоро побачимося! "

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.