Linkin Park пишуть музику для Transformers 3

Середа, 02 лютого 2011, 11:00

Linkin Park пишут музыку для Transformers 3

Linkin Park пишуть музику для Transformers 3


Каліфорнійські альтернативники, ню-металісти, реп-рокери і електронщики Linkin Park, схоже, знову стануть авторами саундтрека блокбастера «Трансформери», точніше, вже третій його частині - «Dark of the Moon».

Як раніше з посиланням на побажав залишитися анонімним джерело повідомляло присвячений фільму блог, Майкл Бей, режисер «Трансфрмеров», вибрав для саундтрека «Transformers 3" композицію «Burning In The Skies» з нового альбому Linkin Park «A Thousand Suns».

А минулого тижня DJ і клавішник Linkin Park Джо Хан (Joe Hahn), нібито, розповів про співпрацю з Майклом Беєм, відповідаючи на запитання шанувальників в рамках «LPU Саміту» (зустрічі членів «елітного клубу» групи) в Чикаго.

Джерело: metalscript.net

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.