METALLICA відправляться в студію

Середа, 02 лютого 2011, 09:00

METALLICA отправятся в студию

METALLICA відправляться в студію


Датська газета Ekstra Bladet в січні провела інтерв'ю з Ларсом Ульріхом в штаб-квартирі групи в Сан-Рафаелі, штат Каліфорнія. Витяги з розмови можна прочитати нижче. (Примітка: Всі оригінальні цитати данського мови були перекладені на англійську мову BLABBERMOUTH.NET, на російську перевів blesset для сайту united-metal.ru)

Про те, коли група планує відправиться в студію, щоб почати роботу над новим альбомом:

"У групі зараз дійсно гарний настрій. Раніше, кожен раз після повернення з гігантських турне ми були ситі по горло Metallica
, але цього разу все по іншому. Тому ми не змусимо довго чекати з наступним альбомом. Мені здається, ми вже почали творчий процес і в березні квітні відправимося в студію. Ми і справді хочемо повернутися до Metallica швидше, тому що зараз нам це подобається ".

Про те, як змінилися взаємовідносини між учасниками групи за всі ці роки:

"Нашим відносинам допомагає те, що у нас у всіх є сім'ї і діти, і вони всі ладнають один з одним. І в ці моменти ми біса схожі один на одного. Було кілька років, коли все було по-справжньому погано. Ми ніколи не повинні були розмовляти один з одним по суті; ми просто брали пляшку горілки і йшли шукати дівчат. Це означає, що ми ніколи не ділилися своїми почуттями один з одним. Сьогодні ми багато говоримо про наших дітей і наших сім'ях. І факт, що у нас є щось, про що ми можемо поговорити, крім вечірнього сетліста, або якщо хтось зробив помилку під час вчорашнього шоу, має велике значення. В останні п'ять або шість років, ми дізналися, де наші межі, і створили деякі правила, стосуються METALLICA. Це було необхідно для того, щоб бути впевненим у тому, що все не розвалюється ".

Про те, що відіграли 215 концертів в 45 країнах на підтримку "Death Magnetic":

"Звичайно, все ще важко грати таку кількість концертів, але чим старше ви стаєте, тим менше сприймаєте успіх як належне. Для нас стає все більш ясним, те, що у нас є - щось особливе, і ми не збираємося жити вічно. Це дивно , що є зв'язок між такими полустарперамі як ми, які все ще можуть подорожувати по всьому світу, і між тисячами людей, які хочуть розділити наш досвід ".

Про тридцятиріччя групи:

"Це було приголомшливо. Коли я озираюся назад, то я найбільше пишаюся тим, що ми все-таки вижили, що ми пережили за останні 30 років і вийшли з цього всього практично без втрат, і що ми в змозі функціонувати як єдине ціле, як люди і як батьки. Ми знайшли рішення проблем, які у нас були, замість того, щоб дати внутрішнім чварам знищити групу, що, наприклад, сталося з нашими друзями з
Guns N `Roses".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.