Новини про новий альбом Van Halen

Понеділок, 24 січня 2011, 02:31

Новости о новом альбоме Van Halen

Новини про новий альбом Van Halen


Схоже починають збуватися активно циркулювали чутки про новий альбом. Це у своєму твіттері підтвердив John Shanks, що працює з групою як продюсера. Група має намір хапісать свій 12 студійний альбом, перший з 1998 року. До речі, Джон Шенкс встиг попрацювати з такими відомими виконавцями як BON JOVI, FLEETWOOD MAC, MELISSA ETHERIDGE, ROD STEWART, SHERYL CROW, KEITH URBAN, PINK, JOE COCKER, CELINE DION і багатьма іншими.

Ще в серпні Warner / Chappell Music оголосили про розширення контракту з гітаристом Едді Ван Хален і ударником Алексом Ван Хален, зазначивши, що група працює над новим альбомом з воаклістом Девідом Лі Ротом, вихід котрого намічений на 2011 рік.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.