Новий альбом AMEBIX!

Понеділок, 24 січня 2011, 02:31

Новый альбом AMEBIX!

Новий альбом AMEBIX!


AMEBIX, одна з найулюбленіших і впливових груп у важкій музиці, останні два роки працювали над випуском свого першого полноформатніка з 1987 року. І ось нарешті, 20 вересня 2011 року, на порозі осіннього рівнодення, вийде новий альбом AMEBIX під назвою "Sonic Mass". Ці 9 пісень представляють собою минуле, сьогодення і майбутнє групи, і вони будуть захоплювати надихати як старих нових шанувальників так і нових.

Альбом записаний Rock Cottage в Дербішире і The Lodge Studios в Нортгемптон, зведений ударником групи Прем Майорга. "Sonic Mass" буде випущений як в цифровому вигляді так і на CD на лейблі Alternative Tentacles з 12дюймовим делюкс виданням на Profane Existence.

Сформовані в кінці 70х, названі хрещеними батьками краст-панку та екстремального металу, AMEBIX, дрімали до возз'єднання в 2008ом. Першим альбомом після воскресіння групи став EP "Redux" (2010), коор включав в себе живі виступи і перезаписані класичні речі, такі як "Winter", "Chain Reaction" і безсмертний бойовий клич "Arise!".

До групи входять:

Rob Miller: Vocals / Bass
Stig C. Miller: Guitars
Roy Mayorga: Drums / Keyboards / Mandolin

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.