Новий гітарист AMORAL

Субота, 29 січня 2011, 19:00

Новый гитарист AMORAL

Новий гітарист AMORAL


Фінські металісти AMORAL опублікували наступне коротке оновлення:

"Ми раді оголосити, що у AMORAL з'явився новий гітарист!
Як і повідомлялося раніше, коли Valtteri [Hirvonen] прийшов в групу в якості сессіонщіка, щоб допомогти нам з концертами, він не зміг зробити нічого, щоб стати повноправним членом групи, через щільний робочий графік. Так що весь цей час ми шукали гідну людину, яка могла б приєднатися до цієї групи. І ось тепер знайшли! До нас приєднався Masi Hukari, учасник багатьох проектів і груп.

Бен [Varon, гітара] і Арі [Koivunen, вокали] вже зустрічалися з Masi кілька разів раніше, так що ми знали, щоб він кльовий чувак .. Після кількох довгих бесід, ми взяли гітари і зіграли дві нові пісні. Це було щось! Всі ми погодилися, що це виразно той самий хлопець, який нам потрібен, так що ми відправимося в студію вп'ятьох і запишемо наш п'ятий альбом.

The AMORAL Street Team провели інтерв'ю з Masi, щоб дати уявлення, про те, що це за хлопець і з чого він зроблений. Ben також відповів на запитання щодо нового альбому. Інтерв'ю можна подивитися тут
.

Трохи інформації про Masi можна знайти на нашому сайті, також він відповідає на запитання від вас, так що ви можете його запитати на нашому форумі, не соромтеся!

З інших новин: сьогодні почався запис нашого п'ятого альбому. Наступний місяць ми проведемо в Sound Supreme Studios в Хямеенлінна (Фінляндія) під суворим наглядом нашого продюсера Janne Saksa. Ви можете слідкувати за записом альбому на нашому блозі, який буде часто оновлюватися з фотографіями і дотепними зауваженнями. "

Нагадаємо, попередній альбом фінів, "Show Your Colors", що вийшов в 2009, дебютував у фінському чарті на 19 місці.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.