Організатори HELLFEST про скасування виступу SATANIC WARMASTER

Четвер, 03 лютого 2011, 08:00

Организаторы HELLFEST об отмене выступления SATANIC WARMASTER

Організатори HELLFEST про скасування виступу SATANIC WARMASTER


Ben Barbaud, організатор щорічного фестивалю Hellfest в Кліссоне (Франція) опублікував на Radio Metal оголошення щодо фінських блек-металістів SATANIC WARMASTER, які стверджували, що на їх видалення зі списку учасників вплинули інші виступаючі на фестивалі:

«Hellfest вирішив скасувати виступ SATANIC WARMASTER незалежно від кого-небудь. Це рішення не було викликано якимись іншими групами. Ми вирішили включити їх до складу тоді, коли помітили високий інтерес до них.

Ідеологія і політичні погляди, сповідувані артистами, ніколи не були критеріями відбору для фестивалю: ми залишаємо право для кожного скласти власну думку про групи, які виступають там, і ми не створюємо фестиваль на політичних доктринах, які не мають відношення до музики. Однак, ми отримали велику кількість скарг від відвідувачів та інших груп про те, що ці артисти знаходяться в суперечності з фестивальним настроєм і готові залагоджувати цей конфлікт бійкою.

Ми не збираємося займати чию-небудь сторону в цих дебатах. Hellfest - перш за все свято, мета якого не разедініть, а об'єднати відвідувачів під одним тільки прапором: пристрастю до важкої музике.Но, здається, неможливо знайти правильне рішення, не ризикуючи незворотними втратами або насильницьким поведінкою під час фестивалю, який пройде в червні.

Мета Hellfest не полягає в тому, щоб засуджувати думки, а в тому, щоб забезпечити мирне і дружнє збори. Тому ми вирішили скасувати SATANIC WARMASTER, щоб застрахувати порядок і безпеку фестивалю. Війн на грунті різних думок не місце на Hellfest'e.

Фестиваль хоче принести свої вибачення шанувальникам цієї групи і хоче ще раз звернути увагу на своє аполітичне і незалежне становище. Ми не будемо ризикувати, щоб розвивати конфлікти, не пов'язані з музикою і не мають до фестивалю жодного відношення ».

Джерело: darkside.ru

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.