Оззі Осборн скасував концерт

Понеділок, 31 січня 2011, 23:00

Оззи Осборн отменил концерт

Оззі Осборн скасував концерт


Оззі Осборн був змушений скасувати концерт у місті Ріно, штат Невада, через хворобу, повідомляє CNN з посиланням на представника компанії - організатора виступу музиканта Live Nation. Співрозмовник телеканалу додав, що співак відчув себе погано раптово.

Як музикант почуває себе в даний час, не уточнюється. Також невідомо, який характер носить його раптово виникло захворювання.

Шоу Осборна в Ріно повинно було відбудуться в неділю, 30 січня. Скасований концерт вирішили перенести на весну - виступ призначено на 23 квітня 2011 року. Про те, чи будуть скасовані або відкладені майбутні концерти Осборна, не повідомляється.

Згідно з інформацією на офіційному сайті музиканта, найближчий концерт Оззі Осборна запланований на 1 лютого. Шоу повинне відбутися в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. Всього на лютий у колишнього лідера Black Sabbath призначено 12 концертів.

Джерело: lenta.ru

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.