OZZY про возз'єднання Black Sabbath

Вівторок, 25 січня 2011, 00:00

OZZY о воссоединении Black Sabbath

OZZY про возз'єднання Black Sabbath


Оззі Осборн розповів ABC News Radio, що він і учасники оригінального складу BLACK SABBATH Tony Iommi, Geezer Butler і Bill Ward "знаходяться в процесі обговорення" щодо возз'єднання, яка включатиме в себе вихід повноформатного альбому. Однак, Осборн підкреслив, що ще нічого не визначено, почасти через тиск всіх чотирьох, якщо вони все-таки запишуть альбом. Він сказав, "проблема в тому, що якщо ми запишемо альбом і він буде слабшим, ніж те, на чому ми коли-то зупинилися, це стане великим падінням".

Басист Black Sabbath Geezer Butler в інтерв'ю AOL's Noisecreep сказав, що в той час як всі чотири оригінальних учасника групи зацікавлені взяти участь в возз'єднання, тільки сольний тур Оззі Осборна буде гальмувати реюніон в найближчому доступному для огляду майбутньому. Батлер пояснив: "Це не станеться наступного року. Оззі на гастролях з власною групою в наступному році і в будь-який інший .. Я впевнений Оззі буде говорити і" так "і" ні ", весь наступний рік, поки він на гастролях. Одне діло зробити щось подібне перед відправленням в тур, і зовсім інша - після. Ти кажеш: Ах так, я збираюся в тур на найближчі п'ять років ". А потім через 6 тижнів, ти не можете дочекатися, коли потрапиш додому. Коротше, ми просто подивимося, що він буде думати і відчувати з цього приводу, коли повернеться зі свого турне. "

Ці слова перегукуються з інтерв'ю Осборна, даного The Pulse Of Radio про шанси відправиться разом з SABBATH в турне. "Ви знаєте що? Я не хочу говорити так, я не хочу говорити ні, тому що мені доведеться засунути ноги в рот на довгий час," - говорив він, - "Ели це означет що це станеться, значить це відбудеться".

Осборн і Айоммі недавно дружно вирішили свої проблеми за право власності на ім'я BLACK SABBATH і судовий розгляд у Нью-Йорку було припинено.

Оригінальний склад SABBATH (Ozzy, Iommi, Geezer Butler і барабанщик Bill Ward) не гастролювали разом з 2005 року, і останній раз збиралися на введенні групи в Зал Слави Рок-н-ролу на початку 2006.

В інтерв'ю 2010 даному Sunday Mercury, Айоммі сказав, що не виключає можливості воссоедненія з Осборном. Після смерті Ронні Джеймса Діо в травні минулого року, з яким Айоммі працював у HEAVEN & HELL, Айоммі сказав Sunday Mercury: "я розмовляв з Оззі, поки був у Лос-Анжелесі після похорону Ронні .. У нас з Оззі складні оношенія, але ми завжди підтримували зв'язок, незалежно ні від чого. Чи буду я грати з Оззі знову? Хто знає? Це між мною і Оззі. "

Айоммі додав: "Багато всякого лайна сталося, але коли ми розмовляємо, нам на все це плювати як ніби цього і не було".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.