PHILIP ANSELMO про новий альбом DOWN в цьому році

Вівторок, 25 січня 2011, 14:00

PHILIP ANSELMO о новом альбоме DOWN в этом году

PHILIP ANSELMO про новий альбом DOWN в цьому році


Джонні Файерклауд з CraveOnline.com нещодавно провів інтерв'ю з Філіпом Ансельмо (DOWN, PANTERA, ARSON ANTHEM, SUPERJOINT RITUAL). Представляємо вам деякі витяги з цього матеріалу.

Джонні Файерклауд, CraveOnline.com: Існує актуальна проблема, з якою я б хотів розібратися - людям морочать голову, звинувачуючи хеві-метал у асоціальності. Коли трапилася вся ця стрілянина в Арізоні, яку вчинив Гебріель Гіффордс, Раш Лімбо вийшов і сказав, що стрілець був божевільним, і причиною тому є те, що він слухав важкий метал.

Anselmo: Якщо Раш Лімбо сказав щось на тему того, що хтось збожеволів, слухаючи хеві метал, то це цілком передбачувана реакція. А для мене особливо, тому що я, чорт візьми, створюю хеві-метал, але у мене немає задатків вбивці. І ніщо не змусить мене піти куди-небудь або вступити лячно. А ця людина - Гебріель Гіффордс, він вижив з розуму, але умовиводи щодо причин його навіженства дуже поверхневі. Варто замислитися над тим, що саме сподвигло якогось покидька зробити подібний вчинок. Однозначно це був не хеві метал. Я не знаю, що там цей хлопця слухав, може бути, проповіді Осами Бен Ладена про проклятий джихаді. Подивіться спочатку уважно на цю людину, зрозумійте причини його вчинку, але не робіть поспішних висновків тільки з того, яку музику він вважав за краще слухати. Він реально божевільний. І взагалі, Трахніть Раша Лімбо.

CraveOnline.com: дивлячись на історію постійного гоніння металу і рок-музики в цілому, можна простежити лінію звинувачення Мерліна Менсона за те, що в школі Колумбайн влаштував стрілянину шанувальник його музики, і таких випадків звинувачень - дуже багато ...

Anselmo: І до цього були випадки - наприклад, після випадку самогубства дітей звинуватили Оззі Озборна і Роба Хелфорд з JUDAS PRIEST
. У нас в тому числі були закриті концерти групи PANTERA, куди приходили діти у фірмових майках групи. І люди були стривожені цим фактом - як же так ... До речі, деякі особливо завзяті противники важкої музики зверталися до суду з критичними заявами на адресу музикантів, але Хелфорд, якому доводилося відповідати що називається за всіх нас, дуже стійко тримав свою позицію: перш ніж ви звинуватите нас, з'ясуйте всі причини, за якими люди, які вчинили злочини чи страшні вчинки, сходили з розуму. І, перш ніж присуджувати нам будь-які звинувачення, доведіть, що саме ми стали цією причиною. Наша судова система думала десять років, перш ніж зняти всі звинувачення з музикантів. Роб Хелфорд майже одноосібно просвіщав цю саму судову систему, пояснюючи те, що ніхто не може зв'язати божевілля, вбивство і ту музику, яку людина при цьому слухав. І Роб дійсно заслуговує на те, щоб ми підтримали його в цьому.

CraveOnline.com: Ваші шанувальники жваво стежать за новинами про "Down IV", але останнім часом ви нечасто радуєте їх чимось новим, говорите, що немає часу ...

Anselmo: Так. Зараз час для DOWN. Ми якраз минулого тижня зустрічалися і обговорювали деякі питання подальшої творчості. Джиммі [Bower, drums] збирається в тур у лютому з EYEHATEGOD. А після цього ми думаємо організувати кілька шоу, починаючи з березня. Може бути, кілька локальних концертів, може бути, навіть кілька виступів до масниці. Але так, в останній тиждень ми говорили про це, пограли трохи на новому апараті, звучить добре. Навіть не так, звучить він, як ніби обіцяє в підсумку дати колосальний результат, але чекає мене в репетиційній кімнаті. Ось це і відбувається зараз, в поточному році. І я знаю, що так повинно було трапитися. Я знаю, що це відповідальність перед людьми, які чекають нас. У DOWN є фанатська база, і вона дуже, дуже віддана. І я б не хотів відпускати цих людей, вони заслуговують нової музики, і вони її отримають. Ми написали кілька нових пісень в демо-версії, це пісні, які ніколи не були видані, люди ніколи не чули їх, так що DOWN тут. Ми скоро повернемося.

Джерело: darkside.ru

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.