Подробиці нового альбому MOONSORROW

Середа, 26 січня 2011, 14:00

Подробности нового альбома MOONSORROW

Подробиці нового альбому MOONSORROW


Фінські металісти MOONSORROW випустять свій новий альбом 23 лютого в Фінляндії на Spinefarm Records.

60 хвилинний опус, названий "Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa
"(" Ми немов тіні, що бредуть у країні мертвих "), показує як група ставиться до свого ремесла, що межує з кінематографією, вирізаючи і залишаючи тільки воістину монументальні музичні ділянки, якими найкраще насолодитися, тримаючи глечик медовухи в одній руці і гостра зброя в іншій.

Увібравши в себе впливи фолку, прогресиву, блек металу та класичних рок-жанрів, а також фінську мову і культуру, MOONSORROW дійсно стали силою природи, з якою потрібно рахуватися. З моменту виходу дебютного альбому "Suden Uni" у двохтисячному, група вирішила продовжились шлях, який не має нічого спільного з комерцією. Їхня музика стає все складніше, задумки охоплюють дедалі більших масштабів навіть на всього лише півгодинний платівці.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.