"Metal Valkyries Tour 2011" в Росії

Вівторок, 01 лютого 2011, 10:00

"Metal Valkyries Tour 2011" в России

"Metal Valkyries Tour 2011" в Росії


Дві шведські дівчачі команди - HYSTERICA і FRANTIC AMBER - разом відправляться в тур по Росії на початку березня. Чотирьох-концертний тур буде включати в себе виступ на набирає обертів фестивалі жіночого вокалу в місті Калуга, який святкує в цьому році п'яту річницю.

"Metal Valkyries Tour 2011" за участю HYSTERICA і FRANTIC AMBER в Росія:

March 05 - Брянськ - KRC "Journey"
March 06 - Тула - DK Mashinostroiteley
March 07 - Калуга - Zheleznye Devy Fest (OMC, ex-DK KEMZ)
March 08 - Москва - Kasta

Натхненні Manowar
, дівчата з HYSTERICA отримали популярність завдяки своєму дебютному альбому "Metalwar" (2009), який був спродюсував Peter Tägtgren (PAIN, HYPOCRISY). У 2010 група була удостоєна нагороди "Кращий новачок" на Swedish Metal Awards. Новий альбом HYSTERICA в даний момент знаходиться в процесі зведення, яким займаються Pontus Norgren (HAMMERFALL) and Marcus Jidell (EVERGREY).

Коментує HYSTERICA: "Ми з нетерпінням чекаємо приїзду до Росії, і для нас велика честь виступити на фестивалі Залізні Діви. Ми сподіваємося, що багато росіян приєднаються до нас в метал війні!"

Стокгольмська Melodic Death Metal група FRANTIC AMBER прийшла на сцену в минулому році, наробивши шуму високими рейтингами відео та концертів, включаючи Sweden Rock Festival. Багатонаціональна група - Mary (guitar) і Emlee (drums) зі Швеції, Elizabeth (vocals) з Данії, Sandra (bass) з Норвегії та Mio (lead guitar) з Японії - у минулому році випустила 5-пісенне демо "Wrath Of Judgement" .

Коментує FRANTIC AMBER: "Ми дуже раді приїхати до Росії разом з нашими друзями і метал-сестрами з HYSTERICA і зіграти на найбільшому російському фестивалі жіночого вокалу Залізні Діви. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з металістами з Росії і хочемо ввійти в метал-сцені Росії".

WWW

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.