REVOCATION працюють над новим альбомом

П'ятниця, 28 січня 2011, 19:00

REVOCATION работают над новым альбомом

REVOCATION працюють над новим альбомом


Бостонці REVOCATION відправилися в студію Damage Studios в Саутбрідже (Массачусетс), де почнуть запис наразі ще не названого нового повноформатного альбому, який як очікується вийде літо цього року на Relapse Records. Група почала роботу відразу після спільного туру з DESPISED ICON і MISERY INDEX.

Коментує гітарист і воакліст групи David Davidson: "В даний час ми починаємо запис нашого третього студійного альбому, і ми впевнені, що це самий наш сильний матеріал на сьогоднішній день.

Пісні з нового альбому неймовірно різноманітні і у всіх власний характер. Вони варіюються від техно-трешу до грува і дета, є навіть пісня з повною духовою секцією. Ми вже не можемо чекати, коли ж люди почують це! "

З інших джерел стало відомо, що REVOCATION запи сали кавер на пісню DEATH - "Pull The Plug". Трек увійде до березневий номер журналу Decibel.

Коментує David Davidson: "Будь-який, хто знає нас, знають, що ми великі шанувальники DEATH, і ми задоволені тим який вийшла пісня."

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.