Richie Sambora: «Ми хочемо бути THE ROLLING STONES»

Понеділок, 31 січня 2011, 19:00

Richie Sambora: «Мы хотим быть THE ROLLING STONES»

Richie Sambora: «Ми хочемо бути THE ROLLING STONES»


Gary Graff з порталу Billboard.com повідомив, що BON JOVI готуються відкрити гастрольний графік цього року, і учасники колективу розповідають про те, що станеться після того, як вони повернуться з туру в липні.

«Я думаю, що нам потрібно взяти перерву, - сказав барабанщик Tico Torres під час прес-конференції. - Це довгий і великий тур, який триває з минулого лютого, і не просто тур, а загальний збір, запис альбому ("The Circle"). Це довгий процес, і я думаю, що для нас важливо ненадовго піти з поля зору аудиторії. Іноді потрібно піти в тінь, щоб люди стали тебе більше цінувати, а ти міг би зайнятися своїм особистим життям, щось створювати і набиратися сил ... Так що краще з того, що я міг би запропонувати для нас - нам дійсно потрібно відпочити пару років ».

Гітарист Richie Sambora, однак, заперечив: «Нам потрібен невеликий перерву, але не такий довгий, адже може вийти так, що будуть написані пісні і ... Знаєте що? Ми хочемо бути THE ROLLING STONES. Я знаю, що робити ».

Тур BON JOVI на підтримку альбому "The Circle" почався в 2010-му році і став найбільшим турне року - група виступила до 1,5 млн слухачів і заробила понад $ 146,5 млн. Колектив у листопаді випустив збірку "Greatest Hits", а починаючи з 9-го лютого відкриє в University Park новий гастрольний графік. До кінця березня група буде гастролювати по Північній Америці, потім вирушить до Європи, де пробуде з 8-го червня по 31-е липня, включаючи виступ на фестивалі Hard Rock Calling у Лондоні, яке відбудеться 25-го червня.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.