SATANIC WARMASTER виключили з фестивалю HELLFEST

Понеділок, 31 січня 2011, 08:00

SATANIC WARMASTER исключили из фестиваля HELLFEST

SATANIC WARMASTER виключили з фестивалю HELLFEST


Фінські блек-металісти SATANIC WARMASTER були видалені з попереднього складу учасників фестивалю Hellfest, який пройде 17-19 червня 2011-го в Кліссоне, у Франції, імовірно тому, що на організаторів натиснули деякі учасники фестивалю.

Werwolf коментує: «Я був розчарований, що організатори не можуть дотримати домовленість з SATANIC WARMASTER про виступ на Hellfest-2011. Це було через тиск, який справили інші учасники фестивалю.

Це (хоч і повністю передбачувану) розчарування, бачити такий менталітет, все ще існує в "вільнодумною" і "індивідуалістичному" метал-ком'юніті, коли будь-який музичний акт може бути бойкотував через помилкових звинувачень, упереджених думок і політичних переконань іншого, "великого "артиста. Так само кумедно бачити, що цензура французького уряду тепер дійшла і до фестивальних організаторів.

Очевидно, що так як я ніколи не поділяв сучасних табу і цивільної життя дилетанта, вона робить мене метою для політично заангажованих музикантів, які переконані у своїй правоті заборони грати нам. Будь-хто може бути засуджений, якщо сприймати лише слова, видерті з контексту, а не всі послання цілком, і SATANIC WARMASTER, розіп'яті істеричними миротворцями, не виняток.

Всі, хто цікавиться даними музичним жанром, добре уявляють, що таке black metal, і тільки пропалені моралісти або персони з подвійними стандартами, можуть говорити, ніби SATANIC WARMASTER відрізняються від інших музикантів стилю.

Мене тягне блювати від того, що мені доводиться робити таку заяву, яку так скидається на те, що говорять політики, але, щоб прояснити деякі речі, було необхідно зважитися на подібний крок. Лише для того, щоб деякі впевнилися: ідеологія SATANIC WARMASTER це Сатанізм, а музичний жанр - black metal. Якщо хтось говорить інше, то лише через особистого ставлення та / або образи ».

SATANIC WARMASTER були започатковані у 1998 році і за цей час продано десятки тисяч альбомів по всьому світу, без будь-якої підтримки з боку мейджор-лейблів. Група сповідує Сатанізм і відома своєю непримиренною, радикальної та аморальною ідеологією.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.