TEXTURES приступили до запису нового альбому

Четвер, 27 січня 2011, 20:00

TEXTURES приступили к записи нового альбома

TEXTURES приступили до запису нового альбому


Голландські прогресив металісти TEXTURES відправилися в студію Split Second Sound в Амстердамі, де мають намір записати свій четвертий повноформатний альбом, який вийде на Nuclear Blast Records. Поки ще не названий диск буде продюсувати гітаріcт групи Jochem Jacobs, який займався всіма попередніми роботами гурту.

Коментує Jochem:

"Це все дуже круто! Цей альбом - це спроба висловити, що ми, де ми в ці дні .. і це добре. Нам через багато чого довелося пройти, особливо в минулому році. Тепер, ковтнувши свіжого повітря і набравшись сил, ми дійсно впевнені у новому матеріалі. Іноді потрібно проповзти через бруд, щоб потрапити на суху територію. Приємно дивитися, як група дорослішає все більше і більше, і продовжує музичну подорож, в якому ми вже 10 років ".

У минулому році група оголосила про прийняття у свої ряди Юрі (Uri Dijk) на місце клавішника, що звільнилося в квітні 2010 після відходу Річарда Рітдійка.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.