Tim Esau повернувся в IQ

Понеділок, 24 січня 2011, 13:51

Tim Esau вернулся в IQ

Tim Esau повернувся в IQ


Британська група IQ опублікувала наступне повідомлення:

"Ми раді повідомити вам про повернення в IQ Tim'a Esau. Як ви знаєте, Tim був басистом групи з 1981 по 1989, і ми схвильовані, вітаючи його повернення в сім'ю IQ якраз до нашого тридцятирічному ювілею. Ось кілька слів від самого Tim'a:

«Ну, спершу побажаю всього найкращого John'y. Я зустрічався з ним усього кілька разів, але знаю, що він відмінний хлопець і був надзвичайно відданий IQ.

Отже, після відходу з групи John'a і того шоку, що я відчув після отримання вкрай несподіваного листа, я надзвичайно вдячний Pete'y, Mike'y і Cookie за те, що не забули про мене і їх рішення повернути мене до групи. Я щасливий прийняти це запрошення. Я дуже хочу знову працювати з ними, зустрітися і співпрацювати з Neil'ом, побачити обличчя, які не бачив багато років і, звичайно, зустріти багато нових. Не можу повірити, що минуло тридцять років з тих пір, як я вперше приєднався до IQ і думаю, що непогано відпочив перед тим, як виконав велику роботу для святкування цієї чудової річниці ».

Впевнені, що у нас немає планів на зміну складу в найближче майбутнє! Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з тобою і туру IQ30 ".

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.