URIAH HEEP підписалися на FRONTIERS RECORDS

Понеділок, 31 січня 2011, 23:00

URIAH HEEP подписались на FRONTIERS RECORDS

URIAH HEEP підписалися на FRONTIERS RECORDS


Frontiers Records оголосили про підписання договору з легендарною британською групою URIAH HEEP для випуску їх двадцять третього студійного альбому, вихід якого намічений на квітень.

Після завершення туру, присвяченого 40 річному ювілею гурту, в січні британці відправилися в студію Liscombe Park Studios (Букінгемшир, Англія). Альбом під назвою "Into The Wild
"міститиме 11 композицій.

Коментує гітарист і один із засновників групи Мік Бокс: "Ми дуже раді і схвильовані тим, що підписалися на FRONTIERS. Ми зараз повністю занурені в процес запису і сподіваємося представити на альбомі те, що хочемо самі і те, чого хочуть прихильники".

Група записала матеріал з студійної роботи, який можна побачити нижче.

Голос народу

Алкоголь і рок...
 

Читате також

Кумири

Цікаво

Важкий рок - музика інтелектуалів.
Інтелектуальні підлітки, що випереджають своїх однолітків у розумовому розвитку частіше, ніж інші, слухають важкий рок (хеві-метал). До такого висновку прийшли вчені з Університету Уоріка (Великобританія). Ця музика допомагає впоратися зі складностями перехідного віку, з тиском, що чиниться соціальною сферою на обдарованих підлітків, допомагає нівелювати наслідки соціального неприйняття суспільства.